Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. Trénink Obedience 8.3.2009

16. 3. 2009
Obrazek

Místo, čas i instruktorka stále stejné - hala Technických služeb, 8.30h, Iveta Skalická, opět neděle, jen datum tentokrát 8.3. a oproti minule se nás sjelo a sešlo podstatně víc.

Nejprve jsme si zatrénovali v hale, začínalo se aportem - nesením i aportem přes překážku. Úplně novým cvikem pro nás bylo rozlišování a přinášení předmětu psovoda (dřívko daných rozměrů položené vedle stejných - nenapachovaných dřívek), seznámili jsme se s jeho nácvikem.Dennymu - nadšenému aportérovi, to šlo velmi dobře, ale musím pochválit i Viliho a Arčího, kteří se v aportování hodně zlepšili a začátek rozlišování také oba nakonec zvládli.

Obrazek
Poté jsme se všichni rozdělili do skupinek a postupně se střídali na place venku, kde jsme nejdříve procvičovali chůzi u nohy, odložení vleže za chůze a nakonec vysílání do čtverce.
 

Celý trénink byl jako vždy fajn a doma vše pilně procvičujeme, aby na dalším tréninku - 29.3. byly vidět pokroky. Jen dřívka na rozlišování jsme si zatím nestihli pořídit. Čtverec vastní již máme a něco místo kuželů také ☺

Obrazek